Wordt Sponsor Adverteerder of Donateur van The Blues Connection neem dan contact met ons op.

 

Blues in 't Vermaeck in Rijen

                

Introductie 

 

Het bestuur van The Blues Connection bestaat uit

 Mart en Sjan van Rijen.

Het ontstaan...

 

Sinds 23 januari 1998 is de stichting is in het leven geroepen.
Officieel is het doel van de Stichting;
De Promotie van de bluesmuziek in de regio Midden-Brabant, teneinde de bluesmuziek onder de aandacht te brengen van een breder publiek. De Stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het organiseren van live - optredens, het verzorgen van eigen publicaties, via de bestaande media aandacht te vestigen op de ontwikkelingen bij de Nederlandse muziekgroepen, waaronder begrepen nog minder bekende groepen, en het verspreiden van nieuwsbrieven.

Ons eigen verhaal is;
We zijn liefhebbers van de bluesmuziek, die in de afgelopen jaren menig bluesconcert bezocht hebben.Wat ons als bluesliefhebbers zeker aantrekt zijn de grote muzikale talenten die we afgelopen jaren tegen zijn gekomen op de door ons bezochte concerten. Vaak mensen die naast hun baan muziek maken in volle overgave. In 1993 kwamen we op het idee om zelf een avondje bluesmuziek te organiseren voor vrienden en bekenden. Een leuke band op het podium, de bezoekers goed verzorgen en feesten maar! De opkomst was zo goed dat we het jaar daarop weer een bluesavond organiseerden. Na enkele jaren in de anonimiteit te hebben gewerkt vonden we het tijd worden om meer naar buiten te treden. Het naar buiten treden betekent voor ons dat we onze goede bedoelingen kunnen omzetten in een stichting met een structuur in de organisatie die solide is. Het doel van ons is niet zozeer om groter te worden maar om een grotere kwaliteit te bieden van zowel bluesmuziek en faciliteiten voor de bezoekers.

 

Om dit te bereiken doen we dan ook een beroep op Sponsors Adverteerders Donateurs en Schenkingen.

 

Vanaf 15 euro per persoon ben je een jaar donateur. Je ontvangt dan nieuwsbrieven via de mail. Daarin vindt je informatie over de optredens, CD recensies en andere wetenswaardigheden.

Op vertoon van de donateurspas ontvang je 3 euro korting op de entree van onze bluesmiddagen.

Ook kan je een persoonlijke  pas op naam aanvragen of aan iemand cadeau doen. Deze pas kost 50 euro. Vanaf 50 euro per persoon ben je een jaar donateur. Je hebt het hele jaar gratis entree bij de optredens. Je ontvangt dan nieuwsbrieven via de mail. Daarin vindt je informatie over de optredens, CD recensies en andere wetenswaardigheden.

Stort minimaal 15 of 50 euro, per persoon, op onze bankrekening 116869525 bij de Rabobank, Tilburg o.v.v. donateur. Dan ben je voor een kalenderjaar donateur.

 

Locatie van The Blues Connection.

 

De vaste lokatie van The Blues Connection is bij het 't Vermaeck in Rijen.
Daarom hopen wij u op al onze bluesavonden te mogen ontvangen.

The Blues Connection.

Route beschrijving

Route beschrijving

Vanuit de Tilburg of Breda de Rijksweg op.
Bij Rijen links van de hoofdingang van
de Vliegbasis Gilze Rijen is het
Café-Eeterij ’t Vermaeck
.
Parkeergelegenheid is er voldoende.

Terug naar de homepage

 

Sponsors

 

 SponsorKliks, gratis sponsoren!